Audun Rikardsen – Foredrag

foto: Audun Rikardsen

Audun Rikardsen er professor i biologi ved Universitetet i Tromsø og er en prisbelønnet og dedikert naturfotograf.

Man mister nesten pusten av hans oppsiktsvekkende og kreative foto.  Hans perspektiver er uvanlige som følge av hans særegne fotografiske metoder.   Det åpnes opp for en verden med storartet nærhet til naturen, og hans vinklinger er alltid overraskende.

Han sier selv: Jeg var heldig å vokse opp her i Nord-Norge, landet jeg elsker og aldri vil forlate! Derfor inviterer jeg deg til å bli med på min tur langs den storslåtte, alltid skiftende og uforutsigbare arktiske kysten; Midnattssolens land, nordlys, mørkfrosne netter, stormer og alle sine fargerike og grove innbyggere. For meg handler naturen om å ha det gøy, å fortelle historier, memorere mine øyeblikk og vise publikum min fascinasjon av kystnaturen, dyrelivet og kulturen, ofte fra nye og forskjellige perspektiver.

FOREDRAGSHOLDER:

Audun Rikardsen

DAG:  Lørdag 16. juni

TID: 18:00

STED: Fana Folkehøgskule

PRIS:  Kr. 200,-

SPRÅK: Foredraget vil være på norsk


Påmelding via kontaktsiden

Link til Audun Rikardsens nettside

Foto: Audun Rikardsen
Foto: Audun Rikardsen