Adrian Sommeling


Adrian Sommeling

Er kjent for sine fantastiske fantasifulle Kompositt-bilder. Han har en lekenhet og kreativitet i sine bilder som er imponerende. Han har over 118 000 følgere på Facebook og ‘rated’ svært høyt på 500px sine sider.  Han har hatt flere workshop rundt om i verden og er svært ettertraktet for sine workshops. Han har hatt tre workshoper i Norge. Alle her i Bergen i regi av Kreativ Foto Bergen.  Vi har hatt deltagere som har kommet langveis ifra (Sør-Afrika, Tyskland, England osv.) for å delta på workshop med Adrian Sommeling.

Adrian om seg selv:

Jeg er 51 år og fotograf/digital kunstner fra Nederland. På fritiden liker jeg å lage morsomme bilder/kompositter med sønnen min. Jeg tjener til livets opphold med mine videokurs, workshops og reklamefotografering. Mine klienter er fra hele verden.

Som nevnt, liker jeg å lage morsomme kompositter med sønnen min. Mange av bildene vi komponerer er mer eller mindre minner fra min egen fortid, eller ting jeg likte som barn. Selvfølgelig kan jeg ikke sette meg selv i disse scenene, men sønnen min gjør en god jobb som en slags Mini-Me (Mini meg).

De kommende årene vil jeg gå to veier. Jeg vil fortsette å lage bilder med sønnen min, men litt enklere, og den andre veien jeg vil gå er at jeg vil skape flere større produksjoner. Bare at den delen vil jeg ikke kunne gjøre alene og vil derfor utføre disse med et team med kreativ personer.

Fremtiden ser lovende ut.

Adrian Sommeling on Youtube:Fra Vikingworkshop 2015, Norge Autor: Adrian Sommeling
Fra Vikingworkshop 2015, Norge Autor: Adrian Sommeling
Fra Vikingworkshop 2015, Norge Autor: Adrian Sommeling