Richard Terborg

Richard Terborg

Er kjent for sine fantastiske modell bilder. Han inspirerer både når det gjelder hans ‘Avant garde’ og kreative modellfotografering som hans ‘story-telling’ bilder.  Han sier om seg selv:

Jeg er en nederlandsk portrett/mote og kunstfotograf. Jeg har reist rundt i verden og fotografert og undervist. Har akkurat kommet tilbake fra fotoshoot i Curacao (Karribien) noen uker før det var jeg i Paris for å fotografere der. Mitt arbeid har blitt omtalt i utallige blogger, blader og reklameposters. Jeg er en Elinchrom & Olympus World-ambassadør. Jeg representerer for dem, har demonstrasjoner på konferanser og presentasjoner med show fra scenen. Jeg er helt klart en ‘crazy one-man show’ som du ikke bør gå glipp av! 🙂 Jeg elsker å lage wow-effekter i bilder. Ved å bytte lys, kostymer, stil eller annet jeg kan gjøre for å få det til å skille seg ut. Og jeg elsker å lære folk å gjøre det samme. Jeg har hatt rundt 5 solo-utstillinger i løpet av de siste 4 årene. Alle viser mer eller mindre reisen jeg går gjennom mitt liv, uttrykt gjennom mine kunstverk.

Richard Terborg on Youtube